Veš kaj pomeni Phoebejina galaksija?

Phoebe je prava sodobna punca v obliki planerja. Prilagodljiva in s svojim karakterjem. V sebi skriva marsikaj, ne samo tabel za planiranje.

V Phoebe crew te želimo nagovoriti, da stopiš korak dlje in se okrepiš in uravnotežiš svoje življenje. Zato smo ustvarili Phoebijino galaksijo s sedmimi življenjskimi področji, ki se nam zdijo pomembna za dobro vsesplošno počutje in ravnovesje v življenju. Tako lahko na lahkoten način spremljaš svoja dejanja in počutje. In verjamemo, da lahko hitro najdeš vzporednice, zakaj si se pa prejšnji teden tako dobro počutil/a.

Na dnu vsakega dneva v tednu najdeš 7 simpatičnih simbolov, ki imajo vsak svoj namen. Ko tega dne izpolniš nekaj iz določenega področja, obkrožiš ustreznega. Phoebe planer ti pokaže, da lahko ceniš vse korake na poti – ne samo doseženih ciljev!

👨‍⚕️ Pred uporabo natančno preberite navodilo. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

RAZUM (leva hemisfera)

Si danes že razmigal/a svoje možgančke? 🤯 Ni potrebno razviti nove teorije relativnosti, lahko pa rešiš kakšno križanko, pridobiš kakšno novo znanje ali kaj dobrega splaniraš.

ČUTENJE (desna hemisfera)
Phoebice smo prepričane, da je za celostno doživljanje sebe in sveta potrebno nekaj narediti tudi za svoje čute. 👁👂 Podvrži se ritmom glasbe, dotikom, poeziji, ustvarjalnosti in obkroži simbol za “čutenje”. 🤸‍♀️🤸‍♂️

DRUŽENJE
Ne pozabi na svoje prijatelje in družino! ☕️🍸Za bolj celostno življenje je potrebno tudi preživljanje časa s tistimi, ki so ti blizu.

ŠPORT
Da je redna telesna vadba zelo pomembna, vemo že vsi. Kolikokrat na teden pa zares telovadiš in te ne premaga lenoba? Spremljaš svoj napredek? Lahko je to vodena vadba, tek, kolesarjenje ali pa hitra hoja.

DOBRO DELO
Velikokrat naredimo nekaj dobrega, da bi se sami počutili dobro. 🤗 IN res je, eno dobro delo na dan odžene depresijo stran. <3

😇 💡Par predlogov za enostavna dobra dela: topel nasmeh, prijazna beseda ali odnešene smeti. 🙂

NARAVA
🎄Gozd in narava so naši polnilci baterij. Sprehod po gozdu nas sprosti in razgrajuje strese, ki jih pridno nabiramo v vsakodnevnem življenju. Znaš prešteti, kolikokrat si se prejšnji mesec gibal/a na svežem zraku? 🎄❄️

ZDRAVJE
Ali spiješ dovolj vode na dan? 🚰  Se zdravo prehranjuješ vse dni v tednu? Naj bo jabolček 🍏 tvoj opomnik za spremljenje tvojega zdravega načina življenje. Lahko je to tudi že dan brez posladkov …

Na koncu vsakega meseca pa te čaka “mesečna pobarvanka” za nazornješi pregled nad mesečnim “dogajanjem”.

Dva komentarja na “Veš kaj pomeni Phoebejina galaksija?

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja