Kako sta na Phoebejini jasi zrasla Malina in Mak?

Na Phoebejini s soncem obsijani jasi se vedno kaj dogaja in pred kratkim sta poleg vseh spomladanskih popkov, travic in cvetlic na njem na dan pokukala tudi Malina in Mak. Ob svežih močeh v Phoebe družinici so nam tako močno zaigrala srca, da smo hoteli njun prihod pozdraviti na prav poseben način. Tako je padla ideja, da naši liniji izdelkov dodamo povsem nov dizajn …

Barvit, cvetličen in sladko-saden hkrati.

To nalogo smo prepustili mladi ilustratorki Petji Premru, ki se je odlično izkazala. Vsak cvet in vsako malino je narisala s tako natančnostjo, da te kar posrkajo vase in te ponesejo naravnost na našo jaso. Če pa pomisliš, da je Petja vse to narisala s prosto roko, si zaželiš, da bi lahko vsaj delček te zbranosti tudi sam prelil v svoj vsakdan. Zato verjamemo, da ti bo načrtovanje ob tem novem svežem planerju prinašalo ravno pravo mešanico zbranosti, miru, veselja in moči.

Kdo je Petja Premru?

Petja Premru

Je mlada ilustratorka, umetnica že od malih nog. Po zaključeni osnovni šoli je obiskovala Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo Ljubljana, in sicer smer umetniška gimnazija, kjer je svoj ustvarjalni hobi risanja izpopolnila in razvila v nekaj bolj profesionalnega.


Trenutno študij nadaljuje na Naravoslovnotehniški fakulteti, kjer obiskuje smer Grafične in medijske tehnike in stremim k poklicu grafične oblikovalke. Med svoje najljubše projekte šteje oblikovanje nalepk za smetarske tovornjake, poslikava čelade za motor in pa seveda oblikovanje Phoebe planerja 🙂

Tako je nastala linija Phoebe planerja, ki smo ga poimenovali Poppy Berry.

Naslovnica in razdelilniki so natisnjeni na našem Natur Cotton papirju, ki je stoodstotno narejen iz bombažnih vlaken in je zelo prijeten na otip. Mehak, pa hkrati trden, z rahlo teksturo.

Naslovnica je plastificirana, da podaljša njeno obstojnost. Poleg tega je potiskana na obeh straneh za poljubno menjavanje videza naslovnice – ilustracija s temno ali svetlo podlago. Razdelilniki imajo izmenjujočo se temno in svetlo podlago s posameznimi podrobnostmi z naslovnice.

Planer je na voljo v splošni različici kot tudi za vzgojitelje in učitelje. Več >>

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja