Silveco

 

 

 

Hitro in osupljivo: Digitalni tisk, ki vam lahko spremeni življenje

Če kdaj, potem je zdaj zares pomembno, da se hitro prilagodite tržnim razmeram in na pravi način pritegnete pozornost. V poplavi promocijskih materialov je težko izstopati, a z nami to ni nemogoče!

V Tiskarni Silveco zagotavljamo, da so vaša naročila natisnjena hitro, natančno in kakovostno hkrati. Letake, razglednice, brošure, bone, naslovnice blokov, vizitke in še kaj lahko natisnemo še isti dan, ko oddate naročilo!

Dvomite v kakovost? Prepričajte se na lastne oči

Vsaka skrb, da bodo materiali drugačni, kot ste si zamislili ali zaradi hitrosti izdelave nekakovostni, je odveč. Pred tiskanjem celotne naklade vam popolnoma brezplačno natisnemo testni odtis, ki je enake kakovosti, kot bi bil tiskan v celotni nakladi. In kar je najboljše – naročite lahko točno toliko izvodov, kot jih potrebujete in nič več, saj natisnemo tudi manjše naklade.

Želite biti drugačni?

Odlično! Bodite drugačni. Bodite osebni. V Tiskarni Silveco s personalizacijo omogočamo, da za vsak odtis natisnemo drugačen tekst, slike ali druge elemente.

STOPITE V STIK Z NAMI

Naše tiskarne ne zapusti nič, kar ni popolno. Uporabljamo najnaprednejše digitalne sisteme tiskarskih strojev in se ponašamo z enim najmodernejših proizvodnih parkov v Sloveniji in EU. V Tiskarni Silveco zagotavljamo, da je prav vsak odtis, od prvega do zadnjega, natisnjen v enako živahnih barvah in izjemni ločljivosti.

Mogoče nismo edina, toda skoraj zagotovo zadnja tiskarna, ki jo boste kontaktirali!

KONTAKTIRAJTE NAS